123 Lettersjablonen    Snel en Goedkoop

Mylar sjablonen, wat is Mylar ?

sjablonen mylar polyesterDe sjablonen van 123 Lettersjablonen.nl zijn gemaakt van Mylar. Deze polyester kunststof heeft als belangrijkste voordelen dat het heel sterk, dun, flexibel én goed te reinigen is. Mylar is dus ideaal voor herbruikbare sjablonen.

Flexibel

Mylar is een beetje doorzichtig (70%), wat handig is bij het positioneren van uw sjabloon. De kleur is melkwit. Omdat Mylar dun is (0,2 mm) is het goed te buigen. Dit maakt sjabloneren op een ronde ondergrond mogelijk. Mylar is te gebruiken bij een temperatuur van -7 tot +150 graden C en veilig voor het sjabloneren met voedingsmiddelen.

Reinigen Mylar

De kracht van sjabloneren zit in het herhalen. Onze Mylar sjablonen zijn meer dan 100x te gebruiken. Ze zijn goed schoon te maken. Zelfs met terpentine kan u verf verwijderen zonder het sjabloon te beschadigen. Mylar is beter bestand tegen chemicaliën dan andere kunststoffen. Ook zijn de sjablonen in een vaatwasser te reinigen.

Reparatie sjabloon

Mylar is heel sterk en gaat niet snel stuk. Maar mocht dit toch geval zijn dan is het sjabloon eenvoudig te repareren door een stukje van de rand te knippen en dit op de beschadiging te leggen en dit met een strijkbout of soldeerbout te verwarmen.

Milieu

Mylar is recyclebaar en een milieuvriendelijk plastic.


Lettersjablonen >


Tekstsjablonen > Startset >