123 Lettersjablonen    Snel en Goedkoop

Sjablonen factsheet

Losse letters of cijfers Set met losse letters of cijfers aan een kogelketting, handig in gebruik. Het aantal sjablonen in een set staat tussen haakjes. Letter/cijfer sjablonen bestellen »
Tekst Wij leveren ook kant-en-klare tekstsjablonen. U kan zelf een eigen tekst invoeren. Tekstsjablonen maken »
Snijden Onze sjablonen worden met een lasers gesneden en kunnen dus zeer precies worden gemaakt.
Lettertypen Onze lettertypen zijn, speciaal voor sjabloneren, geoptimaliseerd met bruggen. U kan kiezen uit Cutouts, TimesRomanBold, ChowFun en Arial. Bij tekstsjablonen kan u kiezen uit nog 4 lettertypen. Lettertypen vergelijken »
Hoogte letter H 1, 2, 4 of 9 cm
Rand 1 cm om letter (bij tekstsjablonen is een rand van 2 cm rand ook mogelijk)
Materiaal Mylar, deze polyester kunststof heeft als belangrijkste voordelen dat het heel sterk, dun, flexibel én goed te reinigen is. Mylar is dus ideaal voor herbruikbare sjablonen.
Herbruikbaar > 100 keer
Diameter 0,2 mm
Doorzichtig 70% doorzichtig
Kleur Melk transparant
Buigzaam Mylar is buigzaam en vervormbaar. Met een strijkbout (met handdoek) is Mylar weer recht te maken of juist te vervormen.
Reinigen Mylar is goed schoon te maken. Zelfs met terpentine kan u verf verwijderen zonder het sjabloon te beschadigen. Mylar is beter bestand tegen chemicaliën dan andere kunststoffen.
Reparatie Onze sjablonen gaan niet snel stuk. Maar mocht dit toch geval zijn dan is het sjabloon eenvoudig te repareren door een stukje van de rand met een strijkbout of soldeerbout te verwarmen.
Milieu Mylar is recyclebaar en een milieuvriendelijk plastic.
Gebruikstemperatuur -7 tot +150 graden C

Lettersjablonen >


Tekstsjablonen > Startset >