123 Lettersjablonen    Snel en Goedkoop

Algemene Voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling heeft u kennis genomen van de Algemene Voorwaarden van 123 Lettersjablonen.nl en heeft u deze geaccepteerd.

Artikel 1 - Wie zijn wij ?

1.1 Onderdeel Symbio6: 123 Lettersjablonen.nl is een onderdeel van Symbio6. Wij richten ons op maatwerk tegen de prijs en voorwaarden van massaproductie: mass customization.

1.2 Bereikbaarheid

Emailen: via onze contactpagina

Artikel 2 - Het aanbod

2.1 Transparant: Wij vertellen altijd eerlijk wat het kost en hoe lang productie- en levertijd is.

2.2 WYSIWYG: U krijgt wat u ziet in onze webshop: What You See Is What You Get.

2.3 Prijzen: Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Wij kennen verder geen verrassingen als opstart- of andere verborgen kosten.

2.4 Verzendkosten: Een verzending van een order boven de € 20 is altijd gratis. Voor kleinere orders rekenen wij € 1,95 verzendkosten. Wij leveren naar alle EU-landen.

Artikel 3 - De overeenkomst

3.1 Veilig internetten: U doet online zaken met ons in een veilige webomgeving.

3.2 Bevestiging: Als u een bestelling bij ons doet, krijgt u daarvan een bevestiging per email.

3.3 Privacy en cookies: 123Lettersjablonen respecteert uw privacy. Meer hierover kunt u lezen in ons privacybeleid.

3.4 Toepasselijk recht: Op deze overeenkomst is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

Artikel 4 - Betaling

4.1 Betaalmethoden: U kan bij ons betalen met iDEAL, PayPal, vooruitbetaling per bank en creditcard. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen nemen wij uw order in productie. Meer over betaalmethoden »

4.2 Vooruitbetaling via bank: Wanneer wij geen betaling ontvangen bij vooruitbetaling per bank zal betreffende bestelling na 14 dagen automatisch worden geannuleerd.

4.3 Onjuiste factuur: Klopt iets niet op de factuur ? Laat het ons dan binnen 14 kalenderdagen weten.

Artikel 5 - Levering

5.1 Productietijd: Bij al onze artikelen noemen wij de maximale productietijd. Indien de productietijd niet haalbaar is zal 123 Lettersjablonen de klant hier tijdig van op de hoogte stellen en de mogelijkheid bieden de overeenkomst te ontbinden.

5.2 Levertijd: De gemiddelde levertijd voor bezorging in Nederland is 1 werkdag. Zie voor leveringen aan het buitenland ons indicatief overzicht. Uw bestelling wordt door PostNL verstuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging van de postbezorging, tenzij bindende afspraken over de levertijd schriftelijk door ons zijn bevestigd.

5.3 Brievenbuspost: Onze meeste verzendingen vallen onder brievenbuspost. Uw brievenbus dient te voldoen aan de hiervoor geldende eisen van het postbedrijf. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.

5.4 Zoek of beschadigd: Als een artikel beschadigt of kwijtraakt voordat het bij u of een door u aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid. Graag zo spoedig mogelijk contact opnemen (uiterlijk binnen 7 dagen) met onze klantenservice met vermelding van het ordernummer en de naam van het desbetreffende artikel.

5.5 Incompleet: Wanneer het geleverde incompleet is heeft u recht op nalevering van de onvolledige producten.

5.6 Beschadiging: Als u een artikel ontvangt dat kapot is, willen we u verzoeken om zo spoedig mogelijk contact op te nemen (uiterlijk binnen 7 dagen) met onze klantenservice met vermelding van het ordernummer en de naam van het desbetreffende artikel.

Artikel 6 - Garantie

6.1 Garantie: U heeft recht op een goed product. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan lossen wij dit voor u op. Hierbij volgen we altijd de wet.

Artikel 7 - Recht van retour

7.1 Uitsluiting retourrecht: Op gepersonificeerde producten zoals tekstsjablonen is het recht van retour niet van toepassing wanneer deze in productie zijn genomen. Tekstsjablonen kunnen alleen worden veranderd of geannuleerd indien deze nog niet in productie zijn genomen. Een annulering of wijziging daarom zo snel mogelijk doorgeven aan de klantenservice via onze contactpagina, vermeld hierbij altijd uw ordernummer. Deze kan u vinden in de bevestigingsemail.

7.2 Termijn: Overige producten waarover u niet tevreden bent binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. We sturen u een nieuw product of storten uw betaling binnen 14 kalenderdagen terug. U moet wel zelf de kosten van terugzending betalen. Artikelen goed verpakken en uw ordernummer duidelijk vermelden.

7.3 Beschadigd: Artikelen die beschadigd, geopend, gebruikt of incompleet zijn kan u niet terugsturen.

Artikel 8 - Klachtenregeling

8.1 Klant is koning: Heeft u een klacht ? Vervelend. We doen er alles aan om uw klacht te verhelpen.

8.2 Snel melden: Als u een klacht heeft, laat het ons dan snel weten aan onze klantenservice. Omschrijf uw probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we u goed helpen.

8.3 Reactietermijn: We helpen u direct, of u hoort hoeveel tijd we nodig hebben om uw klacht op te lossen.

Artikel 9 - Aansprakelijkheid

9.1 Adviezen: Hoewel de adviezen op 123 Lettersjablonen.nl met de grootste zorg zijn samengesteld kan u hieraan geen rechten ontlenen.

9.2 Levensmiddelen: Sjablonen die u gaat gebruiken op levensmiddelen eerst afwassen, dit kan ook in de vaatwasser.

9.3 Auteursrecht: Door foto's/afbeeldingen naar onze site te uploaden voor maatwerksjablonen, getuigt u, verzekert u en accordeert u dat u in het bezit bent van het auteursrecht over de foto's/afbeeldingen. 123Lettersjablonen kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het schenden of overtreden van auteursrecht of intellectueel eigendomsrecht, etc.

9.4 Reikwijdte: 123 Lettersjablonen.nl is tegenover opdrachtgever slechts aansprakelijk voor schade ten gevolge van ernstige tekortkomingen van de producten, voor zover deze vermeden hadden kunnen worden, indien de zorgvuldigheid, deskundigheid en het vakmanschap waarop in de gegeven situatie gerekend mocht worden, in acht waren genomen.

9.5 Hoogte: In geen geval zal deze aansprakelijkheid van 123 Lettersjablonen.nl voor nadelige gevolgen van eventuele tekortkomingen verder strekken dan het bedrag van de door haar geleverde producten.

Deze overeenkomst werd voor het laatst gewijzigd op 1 maart 2018.